Jan 6, 2012, 10:22 PM

* * * 

  Poetry » Love
526 0 0

Да...

пътища има много,

но да избера само един,

както ти казваш - не мога!

 

Има пътища прави,

има пътища криви,

по някои от тях падам,

по други тичам,

някои пътища мразя,

                         други обичам!

 

На едни се оставям,

те да ме водят,

на други

аз дърпам повода!

 

Да! Наистина пътища има

                                           много,

а аз да имам само един?

 

Не! Честна дума - не мога!

© Меги Кралева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??