7 oct 2017, 20:55

Слънцето прегръща... 

  Poesía » Verso libre
331 0 2

 

Светло момиче,

сърцето ми се пълни

да открия каква

чиста душа носиш...-

пееше нежно морето...,

в същия миг

момичето играеше си

с пясъка и вълните му...

докато морето

рисуваше сърцето и,

а тя оцветяваше неговото...

само със изпята усмивка...

и полъх на изпратена

като писмо целувка...

а във миговете им...

песните на двамата...

зовяха лъчите

на слънцето, което ги

обгръщаше в прегръдка...

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??