5 dic 2008, 21:18

* * * 

  Poesía
564 0 0

Обичах я дори след края,

обичах я, макар че ме рани...

Безумно мила,

по-красива от ангели дори,

но с времето се озлобила -

превърнала се в огън, не спиращ да гори.

И той изгарял всяка част от нея,

изпепелил до капка всяка добрина;

превърнал я от фея в зла жена.

В роб на самотата,

бродеща из тъмнина,

във враг на светлината -

на една приятелка добра.

© Деница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??