10 feb 2007, 15:08

* * * 

  Poesía
564 0 4

На С.

 

 

Страхуваш се за чувствата си, знам.

Измамени били са преди време.

И всеки иска нещо да си вземе

От стройния ти юношески плам.

 

Не се плаши!

Не мога да те гоня!

Но мога много нежност да ти дам.

Сърцето ми ще бъде светъл храм,

където да се съхраниш от чужда воля.

 

Без мисъл кръстопътища пресичай!

Не се страхувай, че грешиш.

Аз искам само да се престрашиш

Да се разлистиш във едно „Обичам те”.

© Ива Койчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??