10 февр. 2007 г., 15:08

* * * 

  Поэзия
565 0 4

На С.

 

 

Страхуваш се за чувствата си, знам.

Измамени били са преди време.

И всеки иска нещо да си вземе

От стройния ти юношески плам.

 

Не се плаши!

Не мога да те гоня!

Но мога много нежност да ти дам.

Сърцето ми ще бъде светъл храм,

където да се съхраниш от чужда воля.

 

Без мисъл кръстопътища пресичай!

Не се страхувай, че грешиш.

Аз искам само да се престрашиш

Да се разлистиш във едно „Обичам те”.

© Ива Койчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??