6 ago 2010, 15:14

*** 

  Poesía » De amor
564 0 0
Аз те виждам отново унесен,
със поглед, зареян в безкрая,
да мълчиш посред нашата есен,
да мечтаеш за лято сред рая.
Аз те помня безумно унесен
във сутрешна нежна омая,
упоен от любовната песен
на нощта, за която мечтая
днес, когато те няма, отнесен
от лъжите за грях посред рая.
И къде си сега, аз не зная,
но очите ти виждам в безкрая
и дъха ти изгарящ желая,
и за твоята близост мечтая,
за страстта, за копнежа, за рая.

© Кат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??