21 may 2007, 13:17

* * * 

  Poesía
824 0 4
                                  



Целуни ме!...
Ще усетя дъха на устните ти...
Ще се изцапаш с червило...
Ще се усмихна...
и ще продължа д а те целувам...
Целуни ме
и не целувай други!

© Весела Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??