21 мая 2007 г., 13:17

* * * 

  Поэзия
863 0 4
                                  



Целуни ме!...
Ще усетя дъха на устните ти...
Ще се изцапаш с червило...
Ще се усмихна...
и ще продължа д а те целувам...
Целуни ме
и не целувай други!

© Весела Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??