5 ago 2010, 13:18

* * * 

  Poesía
348 0 0

Любов ли е оръжието твое,

и Дявола ще победиш.

 

Как звучи победата над него?!

Да го обезоръжиш!

 

Не в краката ти да падне.

Не да го е страх.

 

А да тръгне редом с тебе

и да е готов

 

Злото с РАДОСТ да замести,

Злобата - с ЛЮБОВ!

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??