13 sept 2007, 13:31

*** 

  Poesía
686 0 3

 В очакване на хубавите дни,

 с надежда за слънчеви лъчи,

 седя в ъгъла тих и студен

 и крепя духът си наранен.

 

 Упорито търся без умора,

 Истинските, стоиностните хора,

 но вечер се прибирам пак

 в ъгъла, потънал в мрак.

 

 В нищо не намерих удоволетворение.

 Hо това ли искам - тихичко смирение?…

© Габриела Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??