Циганско лято
вятърът плахо свири
тнцуват листа
............................................................
Зейнал прозорец
бледа луна наднича
през него тъжно
..............................................................
Късничко е за
веселба, но щурчо
не мисли така
© Виолета Минчева Todos los derechos reservados