26 dic 2017, 22:43

... 

  Poesía » Otra
377 0 2

 

Умът И с едно  на нула води,
желанието И го оспорва.
Мангото не е сладко,
мисълта за мангото е сладка.

 

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??