26.12.2017 г., 22:43 ч.

... 

  Поезия » Друга
365 0 2

 

Умът И с едно  на нула води,
желанието И го оспорва.
Мангото не е сладко,
мисълта за мангото е сладка.

 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??