19 jul 2007, 13:08

* * * 

  Poesía
553 0 2

Прокълнат човек. Нищожна личност.
Погубена душа. Забравена същност.
Безплодно съществуване,
безкрайна загуба на време.


Съзрял Бог,
но избрал земното.
Докоснал се до рая,
но не вкусил любовта.


Нима това съм аз? - Човекът.
Твар изящна, твар съвършена,
стремително вървяща към греха
и злокобно омърсяваща света.


Да. Това съм АЗ, човекът,
дружащ със самотата.
Да. Това съм АЗ, човекът,
възлюбил сатаната.







© Ахмед Ахмедов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре дошъл...Пиши още...МОЖЕШ...
  • разлюби сатаната и залюби момата,за да избягаш от самотата.Добре дошъл и поздрав!
Propuestas
: ??:??