***
Харесва ми обаче да си тръгвам,
когато имаш нужда да си с мен,
и да заспивам с мисълта, че утре
ще е щастливият ни ден.
Не знам защо, но те обичам,
щастлив съм, когато си до мен,
и вече знам, че вечно ще си тук,
защото ти за мене си родена.
© Кирил Иванов Todos los derechos reservados