12 ene 2009, 0:03

А беше нощ 

  Poesía
457 0 3

А беше нощ.

Не беше нужно да се крием

от ударите на деня,

въпросите на светлината,

капризите на сутринта.

 

Удобно беше да мълчим,

по гръб лежейки да броим,

звездите, там,

от Онзи свят,

докато нашия кроим...

 

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??