23 sept 2006, 0:17

а исках само любов.. 

  Poesía
932 0 6
а исках само любовта ти
но ти не ме разбра....
погледна ме в очите
и ми каза че всичко е
било една игра.....
игра за теб,страдание за мен...
така отмина любовта,
която без да се замисли
ме блъсна силно,
все едно-човек блъснат от кола....
от сблъсъка вървя със рани,
превивам се от болка всеки миг
щом сетя се за теб
и за твоя мъжки лик....
обезумяла,напразно
търся те като дете,
което играчката си ще намери
и във радост ще блесне моето лице...
но не те намирам никъде
освен вътре в мен,
във моето сърце,
което бавно ще издъхне,щом
заминеш ти от мен.....
на далече!по света!
в прегръдките на друга..
а аз отново пак сама,
прегърната единствено от самота...

а исках само любовта ти...
но ти никога не ме разбра..
и до днес вървя във рани...
но знай и теб ще те раня....

© Весинцето без такава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??