9 jul 2010, 19:34

А исках стих любовен да ти посветя 

  Poesía » De amor
926 0 19

 

Ребусът безсрамно се изсмя,

че мръсните му тайни са разкрити,

а колко мразя връзки да лепя

с частици от сърцето ми разбито.

 

И нямам вече нищо. Празнота

и аз единствено сме оцелели.

А исках стих любовен да ти посветя

и птици правя с листовете бели.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??