9.07.2010 г., 19:34 ч.

А исках стих любовен да ти посветя 

  Поезия » Любовна
927 0 19

 

Ребусът безсрамно се изсмя,

че мръсните му тайни са разкрити,

а колко мразя връзки да лепя

с частици от сърцето ми разбито.

 

И нямам вече нищо. Празнота

и аз единствено сме оцелели.

А исках стих любовен да ти посветя

и птици правя с листовете бели.

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??