30 may 2016, 17:47

А можех.. 

  Poesía
327 0 0

Скъпи, загуби - повярвай!
А можех да те обичам..

Мъжете все грешно играете

и правилата често преплитат се.

 

Бейбе, ходи си при нея,

'дето на сумата ти се впечатлява,

която уж "по го умее"

онази, която сляпо ти вярва.

 

Мили, ти си прозрачен!
Номерата им носиш на белези.

Велик си .. а всъщност - отчаян.

Не виждаш на далеко от егото си.

 

Слънце, пред теб ще застана,

да осъзнаеш какво днес изпусна.

Услуга такава ми правиш..

Реванш няма да пусна.

 

Любими, пожелавам ти щастие,

такова, каквото сега аз изпитвам.

Момичето "на сърцето ти" - същото,

разпери криле и политна.

А можеше да те обича..

© Емилия Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??