23 may 2007, 12:07

А после всичко е вендета 

  Poesía
706 0 9
Прокобната разгулност на смеха.
Вплетената в устните въздишка.
Разпасаната същност на греха
сред думите - наглед всевишни.

Чаршафи - разярени знамена.
Цигари - кули фарове в морето.
Последни питиета (и тъга)...
... а после всичко е вендета!!!

© Николай Драгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??