5 dic 2008, 9:00

А сега си песен... 

  Poesía » Otra
690 0 26

 

                                     В памет на evropa (Нели)

 

Често си била сама

със перо в ръката...

Търсеща - душата

молила се в светлина

като в необятен храм...

На доброто стожер -

биело тревожно

будното сърце със плам,

с вяра в малките неща

и любов вселенска...

 

А сега си песен

на звезда в безкрайността...

 

       http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=72685#comments

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??