17 ago 2023, 20:47

A sixth acronymic limerick 

  Poesía » De humor
314 0 0

Be bold, Hunter! Merciless fate -

in spite of my high rank of late,

drugs, Colt and device

enable D. Weiss

new problems to us to create.

 

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??