28 jun 2008, 20:19

А те ми завиждат 

  Poesía
1058 1 4

Във себе си плача, а външно се смея.

Пак гордо вървя, заблуждавам всички, че живея.

В очите ми гледат и болка не виждат.

Сърцето ми е мъртво, а те ми завиждат!

© Полина Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??