28.06.2008 г., 20:19 ч.

А те ми завиждат 

  Поезия
1049 1 4

Във себе си плача, а външно се смея.

Пак гордо вървя, заблуждавам всички, че живея.

В очите ми гледат и болка не виждат.

Сърцето ми е мъртво, а те ми завиждат!

© Полина Красимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??