17 ene 2007, 17:51

А ти ?!? 

  Poesía
922 0 7
Среща случайна
в началото нищо незначеща.
Ала нещо ме бодна ...
Тгава не разбрах
или не исках да повярвам.
Помниш ли какво ме накара
да забравя всичко останало?...
Аз го помня!...
Беше сладко и изкусително,
невъздържано и нежно.
Вече спомняш ли си?...
Аз го помня!...
Беше стрястно и красиво,
непознато и желано.
Сега разбираш ли?...
Аз вече знам!..
А ти?!?

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??