21 oct 2008, 11:46

А ти ме пускаш да летя 

  Poesía » De amor
495 0 2
          В ръцете ти съм малка птичка.

Там сгушила се бях самичка,

за да ме топли твоят дъх.

 

 

Нетърпелива за трошици

писукам, гледам те в очите.

А ти ме пускаш да летя…

© Ая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??