21.10.2008 г., 11:46 ч.

А ти ме пускаш да летя 

  Поезия » Любовна
489 0 2
          В ръцете ти съм малка птичка.

Там сгушила се бях самичка,

за да ме топли твоят дъх.

 

 

Нетърпелива за трошици

писукам, гледам те в очите.

А ти ме пускаш да летя…

© Ая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??