21 may 2008, 0:14

А ти от кои си, съзнаваш ли..? 

  Poesía » Otra
625 0 1

Имам трудни минути,
много даже...
но кой какво може да каже...
всеки гледа той да е добре
и си мисли, че държи всичко в своите ръце...
малко са хората, които мислят и за другите,
малко си тия, дет ще подадат ръка на ближните,
малко са тия, дет поемат отговорността
и мислят за много неща...
малко са...
има обаче хора, внимателни, добри,
при които на първо място си ти.
ако си виновен да кажат "аз бях това",
себе си да обвинят, само и само да те защитят : )
има ги всякакви...
а ти от кои си, съзнаваш ли?

© София Милева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??