9 dic 2006, 9:59

А Утре? 

  Poesía
564 0 0
Вчера нищо не беше различно,
вчера бе като днешното днес.
Вчера плаках от чувство първично,
днес изпитвам към теб интерес.
Вчера можех да бъда различна,
но не бях! И какво от това?
Тъй и тъй съм в пътека странична
и в обратна посока вървя.
Знам, че странно звучи. Идеално!
Провокирам ви в своя прогрес.
Ако ще да живея фатално
все пак вчера съм имала чест.

© Надя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??