23 jul 2010, 13:04

А в теб? 

  Poesía » De amor
1334 0 4

 Залез.
Беше време.
Пък и застудя.
Аз дори замръзвах.
А в теб? Остана ли поне една искра?
Така - да те пробужда сутрин?
Да носи с топлинта си за мене мисълта?
Остана ли ти сила?
Намери ли си смисъл?
В изгрева.

© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??