23.07.2010 г., 13:04 ч.

А в теб? 

  Поезия » Любовна
1194 0 4

 Залез.
Беше време.
Пък и застудя.
Аз дори замръзвах.
А в теб? Остана ли поне една искра?
Така - да те пробужда сутрин?
Да носи с топлинта си за мене мисълта?
Остана ли ти сила?
Намери ли си смисъл?
В изгрева.

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??