По нощните улици тихи
бягат кръгли луни,
в прозорците вятър се хили,
капки дъжд по стъклата личи.
Тишината свита на топка
се търкаля в нощни игри,
после мяука с гласа на влюбена котка
и така чак до първи петли.
© Емо Todos los derechos reservados