23 jun 2010, 23:01

* * * 

  Poesía
543 0 0




Влаковете никога не спират,
не питат, а разделят те.
Съдбата щом двама ни е
разделила, отговори на
нашите въпроси – не ще да търси.

© Ноно Якимов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??