12 ene 2018, 0:44

*** 

  Poesía » De amor
347 1 8

                          На Д. М

 

Не ми отговаряй! Не бива! Недей!

Оставѝ ми две нежни заблуди,

че някой за мене все още копней

и аз ще повярвам във чудо.

 

Ела много бавно. С горещи ръце.

И свещ запали в тъмнината.

Да видиш как моето бледо лице

се лута под дивия вятър

 

на чувства различни – грях, обич, вина…

но пак те очаква смутено.

Целувай ме дълго в една тъмнина…

Със тебе не ми е студено.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??