10 oct 2009, 11:47

Ад без нея е 

  Poesía » De amor
640 0 7

Спря дъхът ми учестен.
И без опората си рухнах,
предадоха ме сетни сили.
Издъхна сякаш моят свят
и аз след него, разгромен.

Търсех пътя прежен аз,
отговор на куп въпроси.
Сам сред образи неясни
името познато закрещях,
но губеше се моят глас.

Но отвърна тя на моя зов,
обгърна всички мои мисли.
И обсипаха звезди безброй
моите помрачени небеса...
Аз знам сега, без любовта
всичко друго няма смисъл!

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??