28 ago 2005, 16:45

Адажио 

  Poesía
665 0 1
Очите ти излъчват светлина.
Разтварям се във тях.
Не съществувам.
И двамата сме чувство,
вибриращ звук
и сбъднати вулкани..
Нощта започва бавно.
Очите ти излъчват светлина.
Потъвам,поробена щастливо.

© Здравка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??