Искам да целувам или убивам,
или да преглъщам люта чушка
през сополи и сълзи.
Искам кръвта ми лудо да заври,
да буйства като млад бик,
да целува и да убива.
Искам остър прилив на адреналин,
емоция до степен на непростимо –
искам кръв и сълзи.
Нямам друго освен една бутилка,
наказание или спасение –
на кого му пука.
Адреналин не раздават безплатно –
плащаш или със съвестта си,
или с всичко друго.
© Ваня Накова Todos los derechos reservados