Обичам те, запомни
и никой не може да го промени.
Мога да жертвам живота си дори,
за да бъда с теб завинаги.
Колкото по-далеч си от мен,
толкова повече те обичам,
а доближа ли се, спирам да дишам.
© Красимира Кръстева Todos los derechos reservados