20 mar 2013, 23:29

* * * 

  Poesía » Formas orientales
514 0 3

Море – вълни... и мечти...

и простори безбрежни –

всичко си ти!

 

Но – празни –

рибарските мрежи

копнеят за улов...

 

Че златната рибка е моя –

с разпуснати руси коси,

с ръце, укротили прибоя!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??