Mar 20, 2013, 11:29 PM

* * * 

  Poetry » East forms
561 0 3

Море – вълни... и мечти...

и простори безбрежни –

всичко си ти!

 

Но – празни –

рибарските мрежи

копнеят за улов...

 

Че златната рибка е моя –

с разпуснати руси коси,

с ръце, укротили прибоя!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??