22 nov 2024, 12:33

Агнѐцо! 

  Poesía
21 0 0

Където Ти си,

светлина е и Любов, 

и се мечтае!...

 

Където Ти си,

хляб и вѝно тачат се

и Обич значат!...

 

Където Ти си,

са сърца туптящи и

животрептящи!...

 

Където Ти си,

е благословия и

душеспасѝя!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??