22 may 2008, 17:07

Агресивно 

  Poesía » Filosófica
807 1 1

Агресивно 

(за баща ми)

 

Без смисъл изпълни се душата,

без баща - загубата рана отпечата.

Няма щастие за човека без бащата.

Бащата на „мъртвеца” - метри под земята.

Расте младенецът, звярът ревва във главата-

осакатена ярост, все по-далеч от човещината.

В сърцето беснее пулсът на войната -

такава ли ще да е волята на съдбата?

 

Страданието дари момчето с таланта

да вижда маската коварна на глупака.

Помислиха си, че заблудиха и господ от небесата,

ала съвестта преследваше ги нощем във кревата.

Белегът под кожата - приятел първи в тъмнината!

С тъма изкъпа се трупът в душата...

© Слав Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??