2 ago 2022, 9:00

Ах, тези очи! 

  Poesía » De amor
532 2 12

Красиви очи –

във тях аз откривам

от радост искри.

Във тебе се свивам

и двама мълчим.

Не е ли магия?

Ах, тези очи!

Във себе си крият

светли мечти.

Любовна стихия 

сърцата плени.

Това е магия!

Ах, тези очи!

 

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??