2 авг. 2022 г., 09:00

Ах, тези очи! 

  Поэзия » Любовная
551 2 12

Красиви очи –

във тях аз откривам

от радост искри.

Във тебе се свивам

и двама мълчим.

Не е ли магия?

Ах, тези очи!

Във себе си крият

светли мечти.

Любовна стихия 

сърцата плени.

Това е магия!

Ах, тези очи!

 

© Ивелина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??