14 mar 2009, 21:12

Ако... 

  Poesía
721 1 6

         Ако...

 

Ако трябва, прогони ме...

Аз съм тъга.

Ако трябва, изгони ме...

Аз съм страх!

Ако трябва, удари ме...

Аз съм вопъл!

Ако искаш, говори ми...

Аз съм слух!

Ако искаш, прегърни ме...

Аз съм нежност!

Ако искаш, вземи ме...

Аз съм тишина!

Ако искаш!

Ако трябва!?

 

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??