19 oct 2011, 14:22

Ако 

  Poesía » De amor
698 0 5

Ако някой ден останеш сам,

отритнат и изоставен. 

Не забравяй, че аз ще бъда там,

където преди време ме остави.

 

Ако нощем сънуваш кошмари 

и треперейки отвориш очи,

потърси ме някъде в спомените си

и аз ще те помилвам както преди.

 

Ако утре ти се иска да заплачеш,

а аз съм някъде далеч от теб,

ще усетя болката ти със сърцето си 

и ще я удуша с ръцете си.

 

Ако някога се обвиниш,

че сърцето ми разбил си...

Не съжалявай и не се вини,

аз отдавна за всичко простих ти.

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??