5 feb 2010, 15:59

Ако аз съм жената 

  Poesía
1539 1 4

В очите запалваш искри,

а душата ми в тях се оглежда.

Ех, любов, и при мен се поспри,

украсих си вратата с надежда!


Ти не чукай, направо влезни,

поседни, отдъхни в тишината.

Не ще чуеш от мен "Остани!"

Направи го, ако аз съм ЖЕНАТА.


Ако аз съм, ако само съм аз!

О, тогава ще пламне небето!

Със звезди ще изпиша завчас

туй, което ми шепне сърцето.


Ще запея със мойта душа

песента ù тъй дълго не пята.

Ти послушай я, МОЯ ЛЮБОВ,

ще ти пея, защото си свята!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотно! Дори го чувам като песен изпята от Тони Димитрова.Предложи и го.FACEBOOK
  • Ти си жената!
  • 6
  • красив и влюбен стих!!!не губи надежда.. твоята любов е там някъде и те чака!успехи от мен и шестичка
Propuestas
: ??:??