Ако беше ти...
Ако беше ти небе - гушкащо безкрай света,
щях и аз да съм врабче и към теб да полетя...
Ако беше ти море - целуващо безброй поляни,
щях и аз да съм делфин в твойте омайващи океани ...
Ако слънце беше ти - мило греещо край мен,
планетата да се върти - спирах, за да бъде ден ...
Ако беше ти луна - галеща звезди пламтящи,
щях да съм от тях една - гаснеща по очи горящи ...
Приемам, че си ангелче - нежно, пърхащо с крилца,
приличащо на омайниче - за човешките сърца...
© Николай Николов Todos los derechos reservados
приличащо на омайниче - за човешките сърца...
Зареждаш позитивно!
Поздрав!