22.08.2012 г., 17:29 ч.

Ако беше ти... 

  Поезия » Любовна
845 0 1

Ако беше ти...


Ако беше ти небе - гушкащо безкрай света,

щях и аз да съм врабче и към теб да полетя...


Ако беше ти море - целуващо безброй поляни,

щях и аз да съм делфин в твойте омайващи океани ...


Ако слънце беше ти - мило греещо край мен,

планетата да се върти - спирах, за да бъде ден ...


Ако беше ти луна - галеща звезди пламтящи,

щях да съм от тях една - гаснеща по очи горящи ...


Приемам, че си ангелче - нежно, пърхащо с крилца,

приличащо на омайниче - за човешките сърца...



© Николай Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Приемам, че си ангелче - нежно, пърхащо с крилца,
    приличащо на омайниче - за човешките сърца...

    Зареждаш позитивно!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??